Badrum i Asarum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Asarum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Asarum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Asarum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Asarum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Asarum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Asarum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Asarum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Karlshamns Plattsättning AB
Giselsbergsv. 246
374 50 Asarum


SnickarN I Asarum
Kilahallsv. 6
374 91 ASARUM


Rolf Brembergs Byggservice
Bäckv. 17
374 50 Asarum

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Asarum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Asarum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Asarum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Asarum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Asarum.

Badrumsfakta om Asarum

I Asarum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Asarum.

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Här kan du ta del av mer information om orten Asarum om du är intresserad av att veta mer om Asarum som inte har med badrum att göra.

I Asarum fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Asarum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Asarum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Blekinge.