Badrum i Karlshamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Karlshamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Karlshamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Karlshamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Karlshamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Karlshamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Karlshamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Karlshamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Modern Plattsättning
Pilv. 14
374 34 Karlshamn


Beijer Byggmaterial AB
Oljehamnsv. 247
374 31 KARLSHAMN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Karlshamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Karlshamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Karlshamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Karlshamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Karlshamn.

Badrumsfakta om Karlshamn

I Karlshamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlshamn om du är intresserad av att veta mer om Karlshamn som inte har med badrum att göra.

I Karlshamn fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Karlshamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Karlshamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Blekinge.