Badrum i Karlskrona - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Karlskrona - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Karlskrona? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Karlskrona som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Karlskrona. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Karlskrona så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Karlskrona

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Karlskrona som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kakelhuset AB
Järav. 8
371 50 Karlskrona


Beijer Byggmaterial AB
Blåportsgatan
371 23 Karlskrona


K I Interiör AB
Gullbernav. 11
371 47 Karlskrona

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Karlskrona

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Karlskrona kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Karlskrona samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Karlskrona. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Karlskrona.

Badrumsfakta om Karlskrona

I Karlskrona fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlskrona om du är intresserad av att veta mer om Karlskrona som inte har med badrum att göra.

I Karlskrona fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Karlskrona som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Karlskrona från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Blekinge.