Badrum - Kakelhuset AB i Karlskrona

Annons:

Kakelhuset AB i Karlskrona är en byggafirma eller företag i Karlskrona som sannolikt kan hjälpa dig med att bygga eller renovera badrum i Karlskrona. Om du har planer på att renovera badrum eller bygga badrum och behöver hjälp av hantverkare eller få tips på badrumsinredning i Karlskrona så kan du kontakta Kakelhuset AB. Kakelhuset AB är ett av flera byggföretag i Karlskrona som kan badrum.
Annons:

Kontakta Kakelhuset AB i Karlskrona om badrum

Nedanför hittar i telefonnummer och adress till företaget Kakelhuset AB i Karlskrona som sannolikt kan hjälpa dig med badrum i Karlskrona.

Kakelhuset AB
Järav. 8
371 50 Karlskrona
0455 - 120 20

Annons:

Badrum - karta och vägbeskrivning till Kakelhuset AB i Karlskrona

Nedanför kan du ta del av en karta samt vägbeskrivning till Kakelhuset AB i Karlskrona, här kan du få hjälp med badrum.Pris på renovera badrum i Karlskrona - Kakelhuset AB

pris på att renovera badrum i Karlskrona varierar mellan Kakelhuset AB och andra byggföretag i Karlskrona så kan det vara en lönsam idé att ta reda på pris på att bygga och renovera badrum hos andra byggfirmor i Karlskrona samt i hela Blekinge. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster inom badrum från byggföretag du vill köpa i Karlskrona.

Kommenterat om Kakelhuset AB i Karlskrona