Badrum i Sölvesborg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sölvesborg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sölvesborg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sölvesborg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sölvesborg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sölvesborg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sölvesborg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sölvesborg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bygg & Fastighetsservice I Sölvesborg AB
Valnötsv. 4
294 72 Sölvesborg


Farmartjänst Västblekinge
Rågv. 7
294 76 Sölvesborg


Bert-Olas VVS & Industri Service
Lilljedahlsg. 27
294 32 Sölvesborg


bejier
Gesällv. 8
294 77 SÖLVESBORG


Alexsons Golv & Kakel
Timansv. 19
294 35 SÖLVESBORG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sölvesborg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sölvesborg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sölvesborg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sölvesborg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sölvesborg.

Badrumsfakta om Sölvesborg

I Sölvesborg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sölvesborg.

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sölvesborg om du är intresserad av att veta mer om Sölvesborg som inte har med badrum att göra.

I Sölvesborg fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sölvesborg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sölvesborg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Blekinge.