Badrum i Bjursås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bjursås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bjursås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bjursås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bjursås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bjursås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bjursås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bjursås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Arvids.Rör AB
Skov. 35
790 21 Bjursås

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bjursås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bjursås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bjursås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bjursås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bjursås.

Badrumsfakta om Bjursås

I Bjursås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjursås om du är intresserad av att veta mer om Bjursås som inte har med badrum att göra.

I Bjursås fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bjursås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bjursås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Dalarna.