Badrum i Falun - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Falun - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Falun? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Falun som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Falun. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Falun så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Falun

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Falun som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Platt & Bygg Specialisten I Dalarna AB
Staberg 74
791 96 Falun


Kakelhuset i Dalarna AB
Yxhammargatan 7
791 73 FALUN


Byggarna i Falun Mikael Lusth AB
Stureg. 6
791 51 FALUN


Källvikens Entreprenad
Linnév. 39
791 32 Falun


Kakelproffsen i Falun AB
Ryckepungsv. 7
791 77 FALUN


BYGGmax
Yxhammarg. 5
791 73 FALUN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Falun

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Falun kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Falun samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Falun. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Falun.

Badrumsfakta om Falun

I Falun fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Falun om du är intresserad av att veta mer om Falun som inte har med badrum att göra.

I Falun fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Falun som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Falun från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Dalarna.