Badrum i Ludvika - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ludvika - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ludvika? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ludvika som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ludvika. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ludvika så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ludvika

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ludvika som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

MästerMåleri i Dalarna
Harnäsv. 55
771 54 Ludvika


bejer
Gonäsv. 21
771 41 Ludvika

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ludvika

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ludvika kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ludvika samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ludvika. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ludvika.

Badrumsfakta om Ludvika

I Ludvika fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ludvika om du är intresserad av att veta mer om Ludvika som inte har med badrum att göra.

I Ludvika fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ludvika som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ludvika från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Dalarna.