Badrum i Mora - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Mora - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Mora? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Mora som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Mora. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Mora så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Mora

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Mora som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lindkvist Rör AB, Åke
Gruvv. 3
792 33 MORA


XL Bygg Moraträ AB
Kasv. 3
792 33 MORA


Woody Bygghandel, Wasa Byggträ
Kråkbergsv. 70
792 33 MORA


Backs Kakel & Golvtjänst AB
Hållansv. 5 A
792 50 Mora


Bad & Värme, Eklunds VVS AB
Skolv. 6
792 32 Mora


Mora Armatur
0250 - 59 60 00Ostnor AB
Östnorsv. 98
792 95 MORA


FM Mattsson
0250 - 59 60 00


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Mora

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Mora kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Mora samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Mora. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Mora.

Badrumsfakta om Mora

I Mora fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Mora.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mora om du är intresserad av att veta mer om Mora som inte har med badrum att göra.

I Mora fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Mora som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Mora från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Dalarna.