Badrum i Alfta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Alfta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Alfta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Alfta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Alfta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Alfta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Alfta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Alfta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bränderna Bygg AB
Bromansv. 8
822 91 Alfta


Håkans Måleri HB
Storsveden
822 91 Alfta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Alfta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Alfta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Alfta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Alfta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Alfta.

Badrumsfakta om Alfta

I Alfta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Alfta.

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alfta om du är intresserad av att veta mer om Alfta som inte har med badrum att göra.

I Alfta fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Alfta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Alfta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gävleborg.