Badrum i Bollnäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bollnäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bollnäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bollnäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bollnäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bollnäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bollnäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bollnäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hälsinge Rör AB
Industrig. 2
821 41 BOLLNÄS


Hedbergs Rör AB
N. Kilaforsv. 2
821 30 BOLLNÄS


M Krantz bygg
S. Kilaforsv. 115
821 41 BOLLNÄS


Färghuset i Bollnäs AB
Industrig. 21 A
821 41 BOLLNÄS


Blomquist Rör AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄS


Beijer Byggmaterial AB
Industrig. 5
821 41 BOLLNÄS


Bad & Värmebutiken I Bollnäs AB
Nyg. 7
821 42 Bollnäs

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bollnäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bollnäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bollnäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bollnäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bollnäs.

Badrumsfakta om Bollnäs

I Bollnäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bollnäs om du är intresserad av att veta mer om Bollnäs som inte har med badrum att göra.

I Bollnäs fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bollnäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bollnäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gävleborg.