Badrum i Järvsö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Järvsö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Järvsö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Järvsö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Järvsö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Järvsö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Järvsö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Järvsö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Järnhuset Järvsö AB
Turistv. 70
820 40 JÄRVSÖ


Jonas Blom Bygg AB
Sidskogen 23
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Järvsö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Järvsö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Järvsö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Järvsö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Järvsö.

Badrumsfakta om Järvsö

I Järvsö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Järvsö.

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järvsö om du är intresserad av att veta mer om Järvsö som inte har med badrum att göra.

I Järvsö fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Järvsö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Järvsö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gävleborg.