Badrum i Ljusdal - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljusdal - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljusdal? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljusdal som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljusdal. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljusdal så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljusdal

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljusdal som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

HP Rör & Värme
S. Järnvägsg. 50
827 32 LJUSDAL


Oves Golv & Färg AB
N. Järnvägsg. 15
827 31 Ljusdal

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljusdal

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljusdal kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljusdal samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljusdal. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljusdal.

Badrumsfakta om Ljusdal

I Ljusdal fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljusdal.

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljusdal om du är intresserad av att veta mer om Ljusdal som inte har med badrum att göra.

I Ljusdal fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljusdal som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljusdal från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gävleborg.