Badrum i Söderhamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Söderhamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Söderhamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Söderhamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Söderhamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Söderhamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Söderhamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Söderhamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Colorama Söderhamn
Växelg. 2
826 40 SÖDERHAMN


Golv & Kakelteknik i Söderhamn AB
Dammg. 3
826 32 Söderhamn


Bad & Värme, Vågbro Rör AB
Växelg. 7
826 40 SÖDERHAMN


El Och Fastighetsservice I Söderhamn AB
Styrmansg. 4
826 37 SÖDERHAMN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Söderhamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Söderhamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Söderhamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Söderhamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Söderhamn.

Badrumsfakta om Söderhamn

I Söderhamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Söderhamn.

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söderhamn om du är intresserad av att veta mer om Söderhamn som inte har med badrum att göra.

I Söderhamn fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Söderhamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Söderhamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gävleborg.