Badrum i Valbo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Valbo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Valbo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Valbo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Valbo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Valbo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Valbo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Valbo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

LL Bygg & Design AB
Valbov. 40
818 33 VALBO


Sturnus Bygg AB
Hemvärnsv. 4
818 31 VALBO


Golvläggaren i Valbo AB
Åbrinken 1 A
818 32 Valbo

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Valbo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Valbo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Valbo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Valbo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Valbo.

Badrumsfakta om Valbo

I Valbo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Valbo.

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Valbo om du är intresserad av att veta mer om Valbo som inte har med badrum att göra.

I Valbo fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Valbo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Valbo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gävleborg.