Badrum i Fårösund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fårösund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fårösund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fårösund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fårösund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fårösund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fårösund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fårösund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bengtssons Rör AB, Bröderna
Sundsv. 3
624 62 FÅRÖSUND


TryggaBygg Gotland AB
Strandv. 80
624 62 FÅRÖSUND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fårösund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fårösund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fårösund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fårösund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fårösund.

Badrumsfakta om Fårösund

I Fårösund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fårösund.

Fårösund är den nordligaste tätorten i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 56 km norr om Visby. Fårösund ligger vid havet med utsikt mot Fårö och är välbesökt av turister på sommaren, men ett lugnt och stilla samhälle under hösten, vintern och våren.

Yta: 289,20 hektar
Invånarantal: 816, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fårösund om du är intresserad av att veta mer om Fårösund som inte har med badrum att göra.

I Fårösund fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fårösund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fårösund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gotland.