Badrum i Katthammarsvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Katthammarsvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Katthammarsvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Katthammarsvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Katthammarsvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Katthammarsvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Katthammarsvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Katthammarsvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Håkan Pettersson Bygg
Ala Gurfiles 108
623 71 Katthammarsvik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Katthammarsvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Katthammarsvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Katthammarsvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Katthammarsvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Katthammarsvik.

Badrumsfakta om Katthammarsvik

I Katthammarsvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Katthammarsvik.

Katthammarsvik är en småort i Gotlands kommun], belägen i Östergarns socken på Östergarnslandet på Gotöland.

Yta: 70 hektar
Invånarantal: 160, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Katthammarsvik om du är intresserad av att veta mer om Katthammarsvik som inte har med badrum att göra.

I Katthammarsvik fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Katthammarsvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Katthammarsvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gotland.