Badrum i Klintehamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Klintehamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Klintehamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Klintehamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Klintehamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Klintehamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Klintehamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Klintehamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Snicken
Mattshagev. 12
623 77 Klintehamn

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Klintehamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Klintehamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Klintehamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Klintehamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Klintehamn.

Badrumsfakta om Klintehamn

I Klintehamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klintehamn om du är intresserad av att veta mer om Klintehamn som inte har med badrum att göra.

I Klintehamn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Klintehamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Klintehamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gotland.