Badrum i Ljugarn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljugarn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljugarn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljugarn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljugarn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljugarn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljugarn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljugarn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ljugarns Bygg AB
Kvarnbacksv. 47
623 65 LJUGARN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljugarn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljugarn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljugarn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljugarn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljugarn.

Badrumsfakta om Ljugarn

I Ljugarn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljugarn.

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljugarn om du är intresserad av att veta mer om Ljugarn som inte har med badrum att göra.

I Ljugarn fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljugarn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljugarn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gotland.