Badrum i Romakloster - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Romakloster - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Romakloster? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Romakloster som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Romakloster. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Romakloster så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Romakloster

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Romakloster som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

R.O. Bygg I Romakloster AB
Snickareg. 7
622 54 Romakloster


Bygg-Olssons HB
Norrlanda Mangsarve 184
622 50 Romakloster

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Romakloster

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Romakloster kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Romakloster samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Romakloster. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Romakloster.

Badrumsfakta om Romakloster

I Romakloster fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Romakloster.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Romakloster om du är intresserad av att veta mer om Romakloster som inte har med badrum att göra.

I Romakloster fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Romakloster som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Romakloster från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gotland.