Badrum i Slite - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Slite - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Slite? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Slite som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Slite. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Slite så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Slite

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Slite som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Snicken
Boge Mojner 826
624 36 Slite

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Slite

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Slite kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Slite samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Slite. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Slite.

Badrumsfakta om Slite

I Slite fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Slite.

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Slite om du är intresserad av att veta mer om Slite som inte har med badrum att göra.

I Slite fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Slite som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Slite från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Gotland.