Badrum i Falkenberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Falkenberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Falkenberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Falkenberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Falkenberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Falkenberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Falkenberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Falkenberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Skrea Rör AB
Skrea Sjöberga 502
311 92 FALKENBERG


Calle Nilssons VVS i Falkenberg AB
Styrmansg. 3
311 42 Falkenberg


Woody Bygghandel Falkenberg
Plankagårdsv. 3
311 45 FALKENBERG


Oves Golv AB
Falkåsv. 2
311 32 FALKENBERG


Goa Mur & Kakel
Solviksg. 5
311 42 Falkenberg


JK Plattsättning Falkenberg AB
Skrea 127
311 70 FALKENBERG


Kakel & Byggkeramik AB
Tångv. 9
311 32 FALKENBERG


Strand haga Bygg
Nejlikev. 8
311 33 Falkenberg


Klangs Plattsättning AB
N. Ringv. 3 B
311 35 Falkenberg


Comfortbutiken Vinbergs Rör AB
Mellangårdsv. 1
311 50 FALKENBERG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Falkenberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Falkenberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Falkenberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Falkenberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Falkenberg.

Badrumsfakta om Falkenberg

I Falkenberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Falkenberg om du är intresserad av att veta mer om Falkenberg som inte har med badrum att göra.

I Falkenberg fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Falkenberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Falkenberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Halland.