Badrum i Kungsbacka - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kungsbacka - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kungsbacka? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kungsbacka som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kungsbacka. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kungsbacka så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kungsbacka

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kungsbacka som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Mölndals Kakel & Marmor AB
Kabelg. 5
434 37 KUNGSBACKA


J R S Kakel AB
Skårsjöv. 28
434 95 KUNGSBACKA


TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka


XL Bygg kungsbacka
Magasinsg. 19
434 37 KUNGSBACKA


Aderbys Rör AB
Teknikg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Kakelhuset i Kungsbacka
Kungsparksv. 54
434 39 KUNGSBACKA


Beijer Byggmaterial AB
Göteborgsv. 250
434 39 KUNGSBACKA


Badlagret Kungsbacka
Magasinsg. 9
434 37 KUNGSBACKA


Lindomeköket AB
Göteborgsv. 415
434 95 KUNGSBACKA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kungsbacka

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kungsbacka kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kungsbacka samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kungsbacka. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kungsbacka.

Badrumsfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsbacka om du är intresserad av att veta mer om Kungsbacka som inte har med badrum att göra.

I Kungsbacka fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kungsbacka som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kungsbacka från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Halland.