Badrum i Laholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Laholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Laholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Laholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Laholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Laholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Laholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Laholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Macro International AB
Sven Hansons g. 1
312 96 Laholm


Lindahls Bygg & Snickeri AB
Öringe 160
312 91 LAHOLM


Bad & Värme, Magnusson Golv
Kullsgårdsv. 43
312 34 Laholm

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Laholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Laholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Laholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Laholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Laholm.

Badrumsfakta om Laholm

I Laholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Laholm om du är intresserad av att veta mer om Laholm som inte har med badrum att göra.

I Laholm fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Laholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Laholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Halland.