Badrum i Torup - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Torup - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Torup? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Torup som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Torup. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Torup så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Torup

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Torup som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Torups Byggshop
Bosgårdsv. 30
314 41 TORUP


Curt Jonssons Rör AB
Fläderv. 9
314 41 TORUP

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Torup

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Torup kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Torup samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Torup. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Torup.

Badrumsfakta om Torup

I Torup fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Torup.

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torup om du är intresserad av att veta mer om Torup som inte har med badrum att göra.

I Torup fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Torup som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Torup från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Halland.