Badrum i Varberg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Varberg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Varberg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Varberg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Varberg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Varberg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Varberg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Varberg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Varbergs Kakelhus AB
Susvindsv. 13
432 32 VARBERG


Månsson & Netterberg Rör AB
Vagnv. 13
432 32 VARBERG


Asproths I Varberg, AB
Birger Svenssons v. 21
432 40 Varberg


Varbergs Byggservice AB
Industriv. 9 A
432 40 Varberg


Bruno Bergman Bygg
Almers v. 2
432 51 Varberg


Woody Bygghandel, Varbergs Trä
Susvindsv. 22
432 32 VARBERG


Golvet Varberg AB
Kardanv. 8
432 32 VARBERG


Profilbygg I Halland AB
S. Näsv. 26 B
432 54 VARBERG


Kakelspecialisten i Varberg AB
Tankv. 1
432 32 VARBERG


Högens Bygg AB
Yttre Åhs 6
432 91 Varberg


BYGGmax
Annebergsv. 6
432 48 Varberg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Varberg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Varberg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Varberg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Varberg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Varberg.

Badrumsfakta om Varberg

I Varberg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Varberg.

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Varberg om du är intresserad av att veta mer om Varberg som inte har med badrum att göra.

I Varberg fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Varberg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Varberg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Halland.