Badrum i Bräcke - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bräcke - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bräcke? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bräcke som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bräcke. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bräcke så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bräcke

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bräcke som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Martinssons VVS AB
070 - 814 42 82


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bräcke

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bräcke kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bräcke samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bräcke. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bräcke.

Badrumsfakta om Bräcke

I Bräcke fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bräcke.

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bräcke om du är intresserad av att veta mer om Bräcke som inte har med badrum att göra.

I Bräcke fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bräcke som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bräcke från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.