Badrum i Fåker - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fåker - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fåker? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fåker som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fåker. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fåker så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fåker

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fåker som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Patrik Brink Kakel & Bygg AB
Månsta 505
830 22 FÅKER

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fåker

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fåker kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fåker samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fåker. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fåker.

Badrumsfakta om Fåker

I Fåker fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fåker.

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fåker om du är intresserad av att veta mer om Fåker som inte har med badrum att göra.

I Fåker fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fåker som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fåker från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.