Badrum i Frösön - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Frösön - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Frösön? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Frösön som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Frösön. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Frösön så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Frösön

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Frösön som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Frösösnickarn, AB
Frösöv. 72 B
832 44 Frösön


Kakelmässan Östersund
Hornsg. 13
832 42 Frösön

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Frösön

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Frösön kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Frösön samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Frösön. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Frösön.

Badrumsfakta om Frösön

I Frösön fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Frösön om du är intresserad av att veta mer om Frösön som inte har med badrum att göra.

I Frösön fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Frösön som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Frösön från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.