Badrum i Funäsdalen - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Funäsdalen - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Funäsdalen? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Funäsdalen som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Funäsdalen. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Funäsdalen så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Funäsdalen

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Funäsdalen som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

XL-Bygg Fresks
Rörosv. 80
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Funäsdalen

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Funäsdalen kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Funäsdalen samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Funäsdalen. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Funäsdalen.

Badrumsfakta om Funäsdalen

I Funäsdalen fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Funäsdalen om du är intresserad av att veta mer om Funäsdalen som inte har med badrum att göra.

I Funäsdalen fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Funäsdalen som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Funäsdalen från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.