Badrum i Hammarstrand - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hammarstrand - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hammarstrand? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hammarstrand som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hammarstrand. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hammarstrand så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hammarstrand

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hammarstrand som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bergvalls Rör AB M.O
Kullstav. 14
840 70 HAMMARSTRAND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hammarstrand

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hammarstrand kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hammarstrand samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hammarstrand. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hammarstrand.

Badrumsfakta om Hammarstrand

I Hammarstrand fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hammarstrand.

Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Yta: 222,48 hektar
Invånarantal: 1052, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hammarstrand om du är intresserad av att veta mer om Hammarstrand som inte har med badrum att göra.

I Hammarstrand fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hammarstrand som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hammarstrand från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.