Badrum i Krokom - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Krokom - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Krokom? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Krokom som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Krokom. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Krokom så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Krokom

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Krokom som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kakel & Hantverk i Jämtland
Aspåsnäset 189
835 92 Krokom

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Krokom

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Krokom kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Krokom samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Krokom. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Krokom.

Badrumsfakta om Krokom

I Krokom fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Krokom om du är intresserad av att veta mer om Krokom som inte har med badrum att göra.

I Krokom fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Krokom som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Krokom från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.