Badrum i Offerdal - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Offerdal - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Offerdal? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Offerdal som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Offerdal. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Offerdal så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Offerdal

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Offerdal som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lasses Kakelservice AB
Rise 476
830 51 Offerdal

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Offerdal

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Offerdal kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Offerdal samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Offerdal. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Offerdal.

Badrumsfakta om Offerdal

I Offerdal fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Offerdal om du är intresserad av att veta mer om Offerdal som inte har med badrum att göra.

I Offerdal fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Offerdal som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Offerdal från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.