Badrum i Östersund - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Östersund - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Östersund? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Östersund som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 13 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Östersund. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Östersund så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Östersund

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Östersund som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Familjebygg AB
Thoméegränd 8
831 33 ÖSTERSUND


XL-Bygg Fresks
Hagv. 12
831 48 ÖSTERSUND


PeeM-Bygg AB
Storlienv. 36
831 52 östersund


Östersunds Kakelservice AB
Morellv. 10
831 62 ÖSTERSUND


Madsen Bygg
Allég. 41
831 45 östersund


GW Rep & Bygg AB
Skrakv. 10
831 62 ÖSTERSUND


S B Golv & Kakel
Nifsåsv. 15
831 52 östersund


Comfort Rörteknik AB
Hagv. 28
831 48 ÖSTERSUND


Comfort-Butiken
Hagv. 28
831 48 ÖSTERSUND


Beijer Byggmaterial AB
Hagv. 35
831 48 ÖSTERSUND


Bad & Värme, Energi & VVS-huset AB
Hemv. 28
831 61 östersund


Lundhags Fastighetsservice
Opev. 74
831 92 östersund


BYGGmax
Hagv. 28
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Östersund

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Östersund kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Östersund samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Östersund. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Östersund.

Badrumsfakta om Östersund

I Östersund fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östersund om du är intresserad av att veta mer om Östersund som inte har med badrum att göra.

I Östersund fanns det totalt 13 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Östersund som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Östersund från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.