Badrum i Oviken - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Oviken - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Oviken? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Oviken som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Oviken. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Oviken så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Oviken

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Oviken som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Mur & Kakelservice Oviken
Skolv. 30
830 24 OVIKEN


Oscarsson Bygg i Jämtland
Borgen 200
830 24 OVIKEN

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Oviken

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Oviken kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Oviken samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Oviken. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Oviken.

Badrumsfakta om Oviken

I Oviken fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Oviken.

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Oviken om du är intresserad av att veta mer om Oviken som inte har med badrum att göra.

I Oviken fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Oviken som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Oviken från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.