Badrum i Sveg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sveg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sveg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sveg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sveg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sveg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sveg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sveg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörtjänst i Sveg AB
Kyrkog. 2
842 32 Sveg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sveg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sveg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sveg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sveg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sveg.

Badrumsfakta om Sveg

I Sveg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sveg.

Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Yta: 284,70 hektar
Invånarantal: 2547, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sveg om du är intresserad av att veta mer om Sveg som inte har med badrum att göra.

I Sveg fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sveg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sveg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.