Badrum i Svenstavik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Svenstavik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Svenstavik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Svenstavik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Svenstavik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Svenstavik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Svenstavik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Svenstavik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Värme & Vatten Svenstavik
Stationsv. 26
840 40 Svenstavik


Rörömokarn AB
Galhammarv. 14
840 40 Svenstavik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Svenstavik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Svenstavik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Svenstavik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Svenstavik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Svenstavik.

Badrumsfakta om Svenstavik

I Svenstavik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Svenstavik.

Svenstavik är en tätort och centralort i Bergs kommun i södra Jämtland. Svenstavik ligger i Bergs socken och kom till först efter att Inlandsbanan drogs genom trakten på 1910-talet.

Yta: 150,68 hektar
Invånarantal: 1004, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svenstavik om du är intresserad av att veta mer om Svenstavik som inte har med badrum att göra.

I Svenstavik fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Svenstavik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Svenstavik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jämtland.