Badrum i Anderstorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Anderstorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Anderstorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Anderstorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Anderstorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Anderstorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Anderstorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Anderstorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Woody Bygghandel Anderstorp
Depåg. 4
334 33 Anderstorp


Byggnads AB Skoga
Hantverkarg. 13
334 33 Anderstorp

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Anderstorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Anderstorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Anderstorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Anderstorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Anderstorp.

Badrumsfakta om Anderstorp

I Anderstorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Anderstorp.

Anderstorp är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län, belägen ca 4 km sydost om Gislaved. Orten ligger i Gnosjöregionen och har en mångsidig småindustri. Här finns en tävlingsbana för bilar och motorcyklar: Scandinavian Raceway. Formel 1 kördes här 1973–1978.

Yta: 561,34 hektar
Invånarantal: 4965, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Anderstorp om du är intresserad av att veta mer om Anderstorp som inte har med badrum att göra.

I Anderstorp fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Anderstorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Anderstorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.