Badrum i Bor - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Bor - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Bor? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Bor som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Bor. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Bor så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Bor

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Bor som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bors Rörledningsfirma, AB
Mjölnarev. 2
330 15 BOR

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Bor

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Bor kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Bor samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Bor. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Bor.

Badrumsfakta om Bor

I Bor fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bor om du är intresserad av att veta mer om Bor som inte har med badrum att göra.

I Bor fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Bor som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Bor från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.