Badrum i Eksjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Eksjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Eksjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Eksjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Eksjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Eksjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Eksjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Eksjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jannes Bygg & Snickeri
Värnev. 3
575 94 Eksjö


Woody Bygghandel, MaterialMännen Eksjö
Kråkebergsv. 2
575 96 Eksjö


Rogers Bygg AB/Rogers Fasad och Kakel AB
Ydrev. 37
575 91 EKSJÖ


ByggMiTo AB
Kvarnarp
575 95 EKSJÖ


Gustafsson Golv AB
Vetlandav. 4
575 38 Eksjö


Optimera Eksjö
Tuvängsg. 2
575 39 EKSJÖ


OC Bygg AB
Breviksv. 61
575 96 Eksjö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Eksjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Eksjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Eksjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Eksjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Eksjö.

Badrumsfakta om Eksjö

I Eksjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Eksjö.

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Eksjö om du är intresserad av att veta mer om Eksjö som inte har med badrum att göra.

I Eksjö fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Eksjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Eksjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.