Badrum i Forserum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Forserum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Forserum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Forserum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Forserum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Forserum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Forserum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Forserum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Forserums Rör AB
Dammg. 3
571 77 Forserum


Glenns Rör & Fastighetsservice AB
Villag. 6
571 77 Forserum

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Forserum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Forserum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Forserum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Forserum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Forserum.

Badrumsfakta om Forserum

I Forserum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Forserum.

Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö. I orten ligger Forserums kyrka. Namnet Forserum har, precis som namnet antyder, att göra med att det runnit flera forsar från den bäck som runnit från mossen norr om bebyggelsen, samt rum som betyder ”öppen plats”.

Yta: 195,25 hektar
Invånarantal: 2039, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Forserum om du är intresserad av att veta mer om Forserum som inte har med badrum att göra.

I Forserum fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Forserum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Forserum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.