Badrum i Gränna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gränna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gränna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gränna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gränna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gränna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gränna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gränna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Grännamurarns Plattsättning
Gärdesv. 38
563 31 GRÄNNA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gränna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gränna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gränna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gränna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gränna.

Badrumsfakta om Gränna

I Gränna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gränna.

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånarantal: 2553, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gränna om du är intresserad av att veta mer om Gränna som inte har med badrum att göra.

I Gränna fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gränna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gränna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.