Badrum i Huskvarna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Huskvarna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Huskvarna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Huskvarna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 10 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Huskvarna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Huskvarna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Huskvarna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Huskvarna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bad & Golvbutiken
Huskvarnav. 101
561 32 Huskvarna


TB Plattsättning AB
Kohagsg. 13
561 49 Huskvarna


Svenssons Rör, AB Knut
Bredg. 1
561 34 Huskvarna


Värme & Sanitet i Huskvarna AB
Huskvarnav. 101
561 32 Huskvarna


GOLVTEAM i Huskvarna AB
Huskvarnav. 101
561 32 Huskvarna


XL-Bygg Edvardssons
Larssons v. 3
561 91 HUSKVARNA


Tornåkers Köksmontage AB
Drottningg. 1
561 31 HUSKVARNA


Snickarn B & P Holst AB
Vipev. 23
561 39 HUSKVARNA


C-J Persson Bygg AB
Gisebo 32
561 92 Huskvarna


Pålssons Bygg I Huskvarna AB
Maden 1
561 34 Huskvarna

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Huskvarna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Huskvarna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Huskvarna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Huskvarna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Huskvarna.

Badrumsfakta om Huskvarna

I Huskvarna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Huskvarna.

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Huskvarna om du är intresserad av att veta mer om Huskvarna som inte har med badrum att göra.

I Huskvarna fanns det totalt 10 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Huskvarna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Huskvarna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.