Badrum i Landsbro - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Landsbro - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Landsbro? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Landsbro som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Landsbro. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Landsbro så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Landsbro

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Landsbro som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Landsbro Rör
Brobygränd 6
570 12 Landsbro

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Landsbro

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Landsbro kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Landsbro samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Landsbro. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Landsbro.

Badrumsfakta om Landsbro

I Landsbro fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Landsbro.

Landsbro är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Landsbro ligger ca 15 km från Vetlanda. I Landsbro låg tidigare hustillverkaren Borohus som gick i konkurs i början av 1990-talet.

Yta: 185,41 hektar
Invånarantal: 1426, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Landsbro om du är intresserad av att veta mer om Landsbro som inte har med badrum att göra.

I Landsbro fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Landsbro som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Landsbro från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.