Badrum i Norrahammar - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Norrahammar - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Norrahammar? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Norrahammar som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Norrahammar. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Norrahammar så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Norrahammar

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Norrahammar som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Edberg & Falck Mur/Puts & Kakelsättning AB
Sjög. 3
562 30 Norrahammar

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Norrahammar

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Norrahammar kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Norrahammar samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Norrahammar. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Norrahammar.

Badrumsfakta om Norrahammar

I Norrahammar fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Norrahammar.

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånarantal: 9150, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Norrahammar om du är intresserad av att veta mer om Norrahammar som inte har med badrum att göra.

I Norrahammar fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Norrahammar som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Norrahammar från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.