Badrum i Reftele - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Reftele - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Reftele? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Reftele som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Reftele. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Reftele så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Reftele

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Reftele som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

HNC Bygg AB
Kyrkotorp
330 21 Reftele

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Reftele

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Reftele kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Reftele samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Reftele. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Reftele.

Badrumsfakta om Reftele

I Reftele fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Reftele.

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Reftele om du är intresserad av att veta mer om Reftele som inte har med badrum att göra.

I Reftele fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Reftele som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Reftele från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.