Badrum i Rörvik - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Rörvik - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Rörvik? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Rörvik som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Rörvik. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Rörvik så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Rörvik

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Rörvik som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Svensson & Linnér, AB
Storg. 48
570 01 Rörvik

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Rörvik

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Rörvik kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Rörvik samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Rörvik. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Rörvik.

Badrumsfakta om Rörvik

I Rörvik fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Rörvik.

Rörvik är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län. Rörvik växte upp i och med södra stambanans framväxt. Järnvägen öppnades för trafik den 1 januari 1914, men numera stannar inte längre några persontåg i Rörvik.

Yta: 92,57 hektar
Invånarantal: 523, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rörvik om du är intresserad av att veta mer om Rörvik som inte har med badrum att göra.

I Rörvik fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Rörvik som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Rörvik från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.