Badrum i Sävsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Sävsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Sävsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Sävsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Sävsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Sävsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Sävsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Sävsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Holms Bygg I Sävsjö AB
Komstad
576 91 Sävsjö


Optimera Sävsjö
V. Järnvägsg. 2
576 35 Sävsjö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Sävsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Sävsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Sävsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Sävsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Sävsjö.

Badrumsfakta om Sävsjö

I Sävsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Sävsjö.

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sävsjö om du är intresserad av att veta mer om Sävsjö som inte har med badrum att göra.

I Sävsjö fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Sävsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Sävsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.