Badrum i Tenhult - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tenhult - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tenhult? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tenhult som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tenhult. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tenhult så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tenhult

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tenhult som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Tenhults Byggnads AB
Verkstadsv. 22
560 29 Tenhult

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tenhult

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tenhult kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tenhult samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tenhult. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tenhult.

Badrumsfakta om Tenhult

I Tenhult fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tenhult.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tenhult om du är intresserad av att veta mer om Tenhult som inte har med badrum att göra.

I Tenhult fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tenhult som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tenhult från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.