Badrum i Tranås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Tranås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Tranås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Tranås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Tranås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Tranås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Tranås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Tranås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Artbygg
Beckhemsv. 4 D
573 42 TRANÅS


DJ:s Rör AB
Norrabyv. 2
573 43 Tranås


Tranås Rörservice AB
Hörng. 2
573 42 TRANÅS


Woody Bygghandel, MaterialMännen Tranås
Verkstadsg. 1
573 41 Tranås


Åkessons Rör i Tranås AB
Tranåskvarnsg. 20
573 33 TRANÅS


JAs VVS & Allteknik AB
Ängarp 6
573 97 TRANÅS


Optimera Tranås
Hermelinsg. 14
573 31 TRANÅS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Tranås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Tranås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Tranås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Tranås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Tranås.

Badrumsfakta om Tranås

I Tranås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Tranås.

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tranås om du är intresserad av att veta mer om Tranås som inte har med badrum att göra.

I Tranås fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Tranås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Tranås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Jönköping.